Kontakta oss | H&M kundservice Sverige | H&M SE (2024)

Table of Contents
BEHÖVER DU MER HJÄLP? FAQ

BEHÖVER DU MER HJÄLP?

Du kan alltid få hjälp av vårt kunniga kundserviceteam. För snabbare hjälp kan du utforska våra vanliga frågor för att hitta den information du behöver.

Chatta med vår chatbot 24/7 eller prata med en liveagent om du behöver mer support under våra öppettider.

FAQ

  • Vi har digitaliserat vår returprocess och du registrerar numer din retur digitalt i vår returportal på hemsidan eller i vår app. Detta innebär att våra beställningar inte innehåller någon returetikett eller returformulär längre.

    Följ stegen nedan för att genomföra din retur:
    1. Registrera din retur online via vårreturportalpå hm.com eller i appen, klicka på knappen ”Registrera en retur”.

    2. Logga in i returportalen med ditt ordernummer och mailadress. Fyll i vad du vill returnera och varför.

    3. Välj något utav de returalternativ som passar dig bäst. Du kan välja att göra en retur med PostNord eller Budbee.

    4. Packa varorna i en lämplig förpackning (exempelvis samma förpackning som de levererades i).

    5. Följ instruktionerna som du får upp i returportalen samt skickat till dig via mail. Lämna därefter in din retur enligt det returalternativ du valt.

    Notera att om din beställning skickats i flera paket från olika varumärken köpta på hm.com kan de ha olika returinstruktioner. Du hittar detaljerad information på följesedeln inuti paketet.Du kan läsa mer om hur du gör en returhär.

  • Det är inte möjligt att ringa till någon utav våra butiker eller lägga undan produkter i butik via kundservice. Använd gärna vår funktion "Hitta i butik".

  • Återbetalningen görs till samma betalsätt som du använde vid köpet. Observera att det kan ta upp till 14 dagar innan din återbetalning görs från det att din retur registrerats på vårt lager.

  • När vi har behandlat din retur på vårt lager skickar vi ett mail som bekräftar returen. Om du inte mottagit en returbekräftelse efter 14 dagar ber vi dig att kontakta oss med ditt ordernummer, så får hjälp av vår kundservice.

  • Om du önskar göra en retur kan du göra det inom 30 dagar från det att du mottagit dina produkter, förutsatt att de är oanvända, otvättade och i säljbart skick.

    För att returnera till vårt lager loggar du in på vår returportal och meddelar oss vad du vill returnera och varför.

    Välj sedan önskad returmetod för att ordna med upphämtning eller avlämning.

    Det går bra att återanvända vår originalförpackning, om du inte längre har den kvar skickar du varorna i ett vattentätt emballage. Om du hittar något hemma som du kan återanvända är det toppen.

    Du kan returnera fler än en beställning i samma paket – se till att du registrerar en separat retur för varje beställning. Om du hellre vill returnera i butik visar du upp QR-koden för retur i butik som du hittar i appen eller i din orderbekräftelse.

    Observera att felaktiga beställningar (t.ex. felaktiga eller saknade artiklar), möbler och belysning, endast kan returneras till vårt onlinelager.

    Produkter som har köpts på hm.com från andra varumärken kan inte returneras i butik. Följ returinstruktionerna som medföljer i paketet från det aktuella varumärket.

  • Om du saknar en vara i din beställning bör du kontrollera om några artiklar var märkta som slu*t i lager i din leveransbekräftelse. Du blir inte debiterad för varor som har tagits bort ur beställningen. Om du har beställt från något av våra externa varumärken kommer varorna att levereras i ett separat paket. Om det saknas varor som inte har tagits bort ur beställningen ber vi dig att kontakta oss med dina beställningsuppgifter så vi kan hjälpa dig.

  • Om du har försökt att återställa ditt lösenord men det inte har fungerat kan det hända att ditt konto är låst på grund av att du har gjort flera misslyckade inloggningsförsök. Var inte orolig, vi kan lösa det.

    Om så är fallet bör du ha fått ett mail från oss som informerar dig om det. Titta efter i inkorgen om du inte redan har gjort det (även skräppostmappen). Kan du inte hitta något mail är du välkommen att kontakta vår kundservice.

  • Försöker du se din beställning för att bekräfta att den har gått igenom? Var inte orolig. Du kommer att få en orderbekräftelse skickad till dig inom 24 timmar. Du kan se nya eller tidigare beställningar genom att logga in på H&M och gå till "Mitt konto".

    Butiksköp visas här endast om du loggade in i appen och skannade din medlemsstreckkod när du betalade i kassan. Om du har problem med att se dina beställningar kan du prova att logga ut och logga in igen, vilket bör hjälpa. Observera att vårt system endast sparar beställningar i upp till 12 månader.

    Om du har betalat som gäst och inte har fått någon orderbekräftelse, eller om du har använt fel mailadress, är det bäst att kontakta vår kundservice som kan hjälpa dig.

  • Vi jobbar så snabbt vi kan för att hjälpa dig. Du kan även hitta svar på de vanligaste frågornahär.

    ÖPPETTIDER
    Måndag - fredag: 08:00 – 19:00
    Lördag: 09:00 - 15:00
    Söndag och helgdagar: stängt

    RING OSS
    033-14 00 00 (Lokalsamtalstaxa)
    Använd gärna vår funktion ”Hitta i butik”. Det är inte möjligt att ringa till våra butiker eller att lägga undan produkter via kundservice.

    CHATTA MED OSS
    Få hjälp av vår virtuella assistent när som helst på dygnet eller chatta med en medarbetare under våra öppettider.

    KONTAKTA OSS VIA SOCIALA MEDIER
    Facebook
    Instagram

    KLARNA
    Om du har frågor angående din betalning, vänligen kontaktaKlarnas kundtjänst.

  • H & M Hennes & Mauritz Sverige AB
    Mäster Samuelsgatan 46
    106 38 Stockholm

    Organisationsnummer: 5561512376
    Momsregistreringsnummer: SE556151237601

När du kontaktar Kundservice kan H&M komma att behandla din personliga data för att förbättra din upplevelse.

Besök vårtintegritetsmeddelandeför mer information om hur H&M skyddar din integritet.

Kontakta oss | H&M kundservice Sverige | H&M SE (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ray Christiansen

Last Updated:

Views: 5642

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ray Christiansen

Birthday: 1998-05-04

Address: Apt. 814 34339 Sauer Islands, Hirtheville, GA 02446-8771

Phone: +337636892828

Job: Lead Hospitality Designer

Hobby: Urban exploration, Tai chi, Lockpicking, Fashion, Gunsmithing, Pottery, Geocaching

Introduction: My name is Ray Christiansen, I am a fair, good, cute, gentle, vast, glamorous, excited person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.